Portocalamov's Blog

Just another WordPress.com site

Elena care ne provoacă jena. May 9, 2010

Filed under: Politica,Uncategorized — portocalamov @ 3:38 pm

Ceauşescu a avut copii mai reuşiţi decît Traian Băsescu, deşi între Nicuşor Ceauşescu şi Nuţişor Băsescu există, iată, şi asemănări. Nicuşor a fost prim-secretar al CC al UTC, Nuţişor a fost secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD-L. Şi unul, şi cealaltă au avut o viaţă mondenă tumultuoasă. Nicuşor s-a ales cu ciroză, Nuţişor s-a ales cu Syda. Nicuşor a absolvit Facultatea de Fizică, Nuţişor a făcut o facultate particulară ambiguă – asta deja nu mai este o asemănare.

Presa a relatat recent despre o serie de tîmpenii pe care Nuţişor Băsescu, cu o voce gîtuită de silicoanele din buze, le-a rostit în Parlamentul European.

De la cele 120 de miliarde de euro (sic!), fonduri nerambursabile, pe care Guvernul elveţian le-ar fi acordat României, pînă la o serie de dezacorduri gramaticale pe care europarlamentarii străini oricum nu le înţeleg. Fiica preşedintelui Băsescu este ambasadorul perfect al prostiei indigene fudule în lume. Măcar Nicuşor nu era ticălos decît în ţara lui taică-su. Cu Nuţişor Băsescu nu se mai poate face, probabil, nimic. Pentru a nu continua să se facă şi să ne facă de rîs în PE, ar fi bine ca, înainte de a mai lua cuvîntul în Parlamentul European, Nuţişor Băsescu să îl roage pe Gigi Becali să îi corecteze, măcar din punct de vedere gramatical, discursurile pe partea economică.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s