Portocalamov's Blog

Just another WordPress.com site

Emil Boc, de la buget-building la body-building May 9, 2010

Filed under: Monden,Uncategorized — portocalamov @ 3:52 pm

Trebuia să se întîmple şi asta! Ei bine, absolut fără intenţie, am reuşit să mergem la sală cu Boc. Nu la sala de şedinţe a Guvernului, ci chiar la World Class Health Academy de la Radisson Blu, unde premierul se antrenează frecvent, îndeosebi miercurea şi joia, la aparatele numite pack deck şi cross-trainer-eliptic.

Probabil ca să îi fie mai uşor să alerge atunci cînd vor da năvală bugetarii în biroul lui. Ultima dată cînd l-am văzut noi la sală, premierul purta tricou roşu şi bermude albastre, asortate la o pereche de şosete albe, despre care nu am aflat pînă la închiderea ediţiei dacă i le-a făcut Udrea cadou sau sînt chiar de la mama lui, dăruite de Paşte, ca să nu se plîngă că i-a dat ăla bătrînu’ cu oul în cap.

Dar pînă la urmă, ce mai contează de unde sînt şosetele atîta vreme cît ele nu-l ajută pe Boc să ajungă la mînerele stepper-ului la care se încă­pă ţî nează să performeze?

Pe această cale, profităm de ocazie, şi rugăm conducerea World Class Health Academy să comande cîteva aparate pe măsura premierului, la care, la o adică, poate să lucreze chiar şi Cleopatra Stratan.

În fine, ca să nu o mai lungim, vă informăm că l-am urmărit pe Boc chiar şi la saună, unde a fost întrebat de Ilie Dumitrescu: „Domnu’ premier, aţi avut şi dumneavoastră intervenţii la comandantul navei, cum s-a întîmplat acum cu delegaţia Poloniei?“. „Mă, Iliuţă, am mai făcut şi noi din astea“, a răspuns el cu un aer serios, transpirînd în continuare în batista flauşată în care se înfăşurase ca într-un prosop.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s