Portocalamov's Blog

Just another WordPress.com site

Jurnal de Cotroceni. May 9, 2010

Filed under: Fun,Uncategorized — portocalamov @ 4:06 pm

Ca să nu mai facă mass-media mişto de ea că nu ştie nici o limbă străină ca lumea, EBA şi-a luat, laBruxelles, profesor de indo-europeană.

Eu ziua de 1 Mai am sărbătorit-o prin muncă: am primit misiunea să mă infiltrez printre manifestanţii PSD de la Focşani, să strig şi eu non-sensul cu „Jos guvernul!“ (că mai jos de-atît nu se poate) şi să fac cîteva portrete-robot. Iată ce-am observat: manifestantul PSD e în general un ins bine hrănit, la care greaua moştenire a tuturor guvernărilor, inclusiv a lui proprie, se vede într-aceea că haina de la costum nu se mai poate încheia peste burtă; tunsoare scurtă, tip perie; bărbieriţi la sînge cu „Gilette full option“; îşi parchează jeep-urile la cel puţin zece blocuri distanţă de strada unde are loc marşul; după manifestaţie, seacă „Milcov“-ul dintr-o sorbire; în timp ce-l beau, au o singură obsesie: deconcentratele; puţini adulterini: după noaptea de pomină cu Geoană, tinerele pesediste focşănence au plecat in corpore în Italia.

Au mai rămas două femei mature, singure, în T.N.Ţ.

Ca să scrii o carte mare din perspectiva veşnicului mahmur, aşa cum a făcut Malcolm Lowry în La poalele vulcanului, trebuie să fii perfect treaz. Părerea mea.

O, legalizare a prostituţiei! Cîte futaiuri nu s-au comis în numele tău!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s