Portocalamov's Blog

Just another WordPress.com site

Ţara toată-i în regres, PSD ţine congres! May 9, 2010

Filed under: Politica,Uncategorized — portocalamov @ 3:37 pm

Ca să nu stea acasă degeaba şi să se uite la televizor, la ştirile de la congresul PSD, reporterii noştri speciali s-au urcat fiecare în metroul său şi s-au deplasat la Romexpo, acolo unde se va anunţa la sfîrşitul congresului, cine va fi viitorul Mircea Geoană al PSD.

Prima ştire de la congres:

* După Iliescu, acum şi Miron Mitrea se dă sărac. Dînsul a venit cu un Megan vechi.

Apoi:

Daciana a venit cu, normal, o Dacia. Hrebe cu un Merţan. Geoană cu altul. Cristian DIaconescu cu un Passat.

Geoană i-a atenţionat pe Pandele (delegatul de Voluntari) şi pe Vanghelie să stea liniştiţi. Iliescu zice că invitaţii sînt doar observatori, cu adresă la Pandele, dar îi dat dreptate lui Pandele.

* La un moment dat, Aura Vasile, această Miss PSD – aripa netînără, i-a pasat personal lui Adrian Năstase un bileţel. Năstase a citit, dar nu şi-a notat nimic nicăieri, ceea ce înseamnă că fie era un număr de telefon uşor de reţinut, fie n-o să-l apeleze niciodată.

* Concurenţă mare la Congresul PSD şi pe segmentul “flăcăra violet”.Mitrea şi-a atârnat de gât o cravată violet. Aşteptăm finalul Congresului, poate de bucurie ne arată şi chiloţii.

* La intrarea în Romexpo şi-au făcut apariţia trei doamne – că mai rău nu le-om putea spune fără să ne punem în cap oengeurile cu drepturile minorităţilor ţigăneşti – violete. Roşii, verzi, albastre, galbene, portocalii şi mai mult decât atât. Nu se ştie cine le-a adus – noi bănuim că la mijloc sunt mâna şi portofelul lui Viorel Hrebenciuc. Că dacă erau aduse de Vanghelie, vindeau seminţe, nu ezoterism. Iote-le şi pe doamne AICI.

* Se poate servi si mâncare. Oferta este însă departe de aşteptări. Se pare că grupul Marean Vanghelie a reuşit să scoată pe ultima sută de metri din statut şi din meniu somonul afiume..

Geoană a făcut apel la pază ca să elibereze spaţiul din faţa prezidiului de jurnalişti. Noaptea trecută nu a mai fost la SPA, e normal să fie nervos.

Update, ora 17.30

Mazăre, Mitrea şi Diaconescu s-au retras din cursă. Ultimul fiind singurul care îl mai susţine pe Geoană. Primii doi nefiind singurii care îl susţin acum la greu pe Ponta.

Update, 18.00

* A început votarea. Cam pînă la ora 22.00. Apoi urmează numărătoarea. Pe la miezul nopţii o să ştim dacă va fi Ponta sau nu.

Update 22.30

* Floriana Jucan ar avea şi nişte explicaţii pentru motivul retragerii lui Cristi DIaconescu.

Update 00.10

* Abia acum s-a încheiat votul. Acum, vorba aceea: “Noaptea se numără bobocii”.

Update 02.40

* Deci, e Ponta cu 856 la 771 voturi. Victoraş, să ai grijă de copilaşi! Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s