Portocalamov's Blog

Just another WordPress.com site

Vedetele au iarăşi probleme minore May 9, 2010

Filed under: Monden,Uncategorized — portocalamov @ 3:51 pm

♦ Luis Lazarus mărturiseşte că a aruncat la gunoi 100 de costume, după ce s-a îngrăşat. Bine că nu le-a donat la cerşetori, că, la cît de mulţi sînt, dacă îi îmbră căm penibil ies şi mai tare în evidenţă.

♦ Un caz şocant a umplut tabloidele la sfîrşitul săptămînii trecute. Dan Bălan a făcut sex cu o fană minoră fără a dori să aibă o re laţie serioasă cu ea. Vă daţi sea ma în ce hal sîntem ca specie, dacă am ajuns în punctul în care cîntăreţii profită sexual de fane uşor impresionabile? Cine a mai pomenit aşa ceva? Un artist care face sex fără obligaţii cu fanele.

Absolut unic şi absurd!

♦ Din Click! de luni aflăm că Florin Moldoveanu, iubitul Deliei Matache, a înşelat-o pe aceasta la mare, în timp ce cîntăreaţa „îşi rupea corzile vocale pe la Caracal“. Eu zic să stea liniştiţi, n-are ce să păţească la corzile vocale de la playback. Maximum să ia un herpes de pe microfon.

♦ Mihai Albu, cel mai vestit pantofar din ţară, continuă seria de invenţii complet inutile. După sandalele cu patru tocuri, acum el a făcut pantofi cu tocuri de 31 cm. Hobbiţii din tot Universul sînt extaziaţi. Fetele emo pot, în sfîr şit, să se sinucidă descălţîn du-se şi sărind de pe pantofi. Aş­tep tăm cu nerăbdare pantofii comestibili şi pantofii de pus pe cap. Şi apoi, cine ştie, poate face nebunia să creeze, pentru prima oară în viaţa lui, nişte încălţări plăcute şi utile.

♦ Din Cancan aflăm de un scandal profund între Bianca Rus şi Emmy. Bianca Rus: „Emmy vrea să-şi facă un nume pe spatele meu!“; Emmy: „Ce are individa asta cu mine?“; Eu: „Cine sînt tipele astea două, le cunoaş te cineva?“.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s